Kotanlı Kom İlkokulu

Vizyon: Çevresindeki eş değer kurumların en iyisi olan, devletine faydalı, sosyal, demokrasi bilinciyle kendini ifade edebilen bireylerin yetiştiği, kısa ve uzun vadeli hedefleri kurumca paylaşılan ve hedeflerine ulaşmak için bütün olarak hareket eden bir kurum olmaktır.

Misyon: Bizler Atatürkçü Düşünce Sistemi doğrultusunda çağdaş uygarlığı yakalamak ve üzerine çıkmak amacıyla; bilgiye ulaşıp davranışa dönüştürmesini bilen, kendine güvenen, kararlı, yenileşmeye açık, katılımcılığa ve demokrasiye inanan, çalışkanlığı ilke edinmiş, güçlükleri yenmesini bilen, sorunlar karşısında yılmayan, çağın gerektirdiği aktiflikte manevi değerlerinin bilincinde, sağlam karakterli; Ailesine, Milletine ve Devletine faydalı öğrenciler yetiştirmek için varız.

Saatler: Başlama 08.30 Bitiş 14.10
Isınma: SOBA
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Servisi yoktur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kotanlikomilkokulu.meb.k12.tr

Adres - KOTANLI KÖYÜ KOM MEZRASI MEZRASI KOM KÜME EVLERİ OKUL BLOK NO 23 BULANIK / MUŞ

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Okulumuz Kotanlı Köyü Kom Mezrasında bulunmaktadır. İlçeden ulaşım özel araçlarla sağlanmakta olup 20 dk sürmektedir. Mezrada toplu yerleşme hakimdir;elektriği ve suyu vardır.

Ulaşım Ticari taksi, özel araç.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Muş´a 120 km; Bulanık´a 13 km uzaklıktadır.